Headweb stream

Information about Headweb

Headweb är en filmtjänst som är lätt att använda och fungerar på Mac, PC, Boxee, Linux och Playstation 3. Vi utgår från användarens villkor – hur, när och var du vill se på film bestämmer du själv. Utbudet består av blockbusters, klassiska titlar, independentfilmer och kortfilmer.

Vi aspirerar på att erbjuda ett lagligt alternativ till piratkopierad film och vill förse användare med världens bästa och bredaste utbud av film med hög kvalitet i såväl bild som ljud. Eftersom man hyr filmerna lyckas Headweb tillhandahålla filmer något tidigare än andra streamingtjänster.

Hur fungerar Headweb
Man kan betala med Visa, Mastercard och SMS-faktura. Det finns också möjlighet att sätta in pengar i förväg så att man kan hyra filmer framöver utan att behöva ange sina uppgifter varje gång. Hyrtiden är 24 timmar och den startar första gången du sätter igång din hyrfilm. Du kan enkelt starta och stoppa filmen, hur många gånger du vill, under hyrtiden. Du kan starta filmen även om det bara är en timme kvar på hyrtiden, men då kan du inte pausa/stoppa och sedan starta den efter att hyrtiden har gått ut.

Source:
Go to Headweb

More about HeadwebSimilar streaming services

Streama serier hos Netflix
Streama serier hos Filmnet
Streama serier hos Magine
Streama serier hos Voddler

39 $ / month

Headweb stream

Platforms:
Dator Playstation 3 Ipad

Advertise: